FAZETTA grenen design grafkist met facet deksel

€569,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Condities: Gebruiksklaar. Kosteloze discrete bezorging overdag binnen 6 uur. Weekend en feestdagen in overleg (+ €89).

♥  Binnen 12 uur gratis bezorgd bij particulier of uitvaartcentrum (altijd in overleg)

♥  Persoonlijke en discrete aflevering na afspraak door ervaren medewerker

♥  Eigen ontwerp & kleinschalige productie (geen massa product van spaanplaat)

 


Bijzondere design uitvaartkist m
et uniek facet deksel. Van massief grenenhout, handgemaakt, ongelakt en met mooie ongebleekte kistbekleding. Trapezium vorm zonder knik met twee lange grenenhouten grepen.

Uniek ontwerp en handgemaakt in eigen fabriek. Het deksel heeft 4 vlakke facetten met een verhoging van 6 cm. In combinatie met de afgeschuinde lange handgrepen heeft deze grafkist een bijzondere design uitstraling. Met 2 kleine sluitschroeven.

De afmetingen zijn afgestemd op de Nederlandse markt en geschikt voor de meeste situaties.
De FAZETTA wordt standaard geleverd inclusief eco-katoenen bekledingset en met 2 lange afgeschuinde grenen handgrepen. De vlakke deksel wordt door twee ronde sluitschroeven vastgezet. De ambachtelijk gemaakte eco-uitvaartkist is van massief eikenhout. Compleet gemonteerd en persoonlijk geleverd inclusief kistbekleding en handgrepen.
Geschikt voor crematie, begraving en ook toegestaan op natuurbegraafplaatsen.

Massief FSC grenenhout
Zorgvuldig uitgekozen houtdelen door de vakman. Massief, natuurlijk gedroogd grenen uit FSC gecontroleerde bossen. Grenenhout met een mooie nerftekening en kleine gesloten knoesten eventueel vervangen door grenen pluggen. Vakkundige timmer-constructie met een minimaal gebruik aan lijmen en metalen krammen. Buitenzijde licht geschuurd en verder onbehandeld met vernis of vullers.
Het resultaat is een prachtige kwaliteitskist met een hele natuurlijke en zachte uitstraling inclusief de normale onvolkomenheden van een houten natuurproduct. Voelt eerlijk en zacht aan.

Kistbekleding van ecokatoen
Al onze grafkisten zijn keurig afgewerkt met zachte ecokatoen kistbekleding. Het katoen is ongebleekt en heeft een natuurlijke licht beige kleur. De zichtranden zijn netjes afgewerkt met een katoenen koord. De bodembedekking en de zijranden hebben een zachte vulling. De kistbekleding bestaat verder uit een kleine deken en een gevuld kussen met koord afgewerkt.

Belangrijkste afmetingen & kenmerken:

  • Binnenlengte ca. 195cm
  • Binnenbreedte ca. 56 cm
  • Binnenhoogte ca. 42 cm
  • Ongelakt massief grenenhout
  • Mooie zachte kistbekleding met kussen en dekentje

De FAZETTA eco grafkist is geschikt voor crematie en (groene)begrafenis.

Overweegt u om veel rond een afscheid zelf te doen?
Onze partner uitvaartontzorger ondersteunt op afstand met de uitvaartzaken zoals het opbaren, verzorgen en vervoeren van een geliefde.
Kijk op uitvaartontzorger.nl voor een indruk of bel vrijblijvend 085-2085265.

Uiteraard kunt u ook een uitvaartverzorger in de hand nemen om alles rondom een afscheid te laten regelen. Onze partner Uitvaart met Respect is een ervaren full-service uitvaartondernemer die u met raad en daad bijstaat tot en met de uitvaartplechtigheid.
Kijk op uitvaartmetrespect.nl of bel vrijblijvend 055-3014299

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen