Gebruiksklare grafkisten gratis aflevering binnen 6 uur op werkdagen.


Een complete grafkist zelf uitkiezen, kopen en op werkdagen binnen 6 uur discreet laten bezorgen! Of binnen 4 uur elke dag 24/7 met een meerprijs.

Klik hier voor info over verzenden en bezorgen van CHISTANN 'grafkist in een doos' producten

Zelf een uitvaartkist online bestellen en laten bezorgen is zeker niet vreemd! Door zelf een kist in onze webwinkel uit te kiezen en die snel en discreet zonder extra kosten te laten bezorgen bespaart u al gauw honderden euro’s! U kunt op ons rekenen, bij ons geldt 'afspraak is afspraak’. 

Gratis op werkdagen in het grootste deel van Nederland
Wij leveren de bestelde grafkist in overleg met u af. Meestal al de zelfde (werk)dag tot 17.00 uur of uiterlijk de volgende werkdag vanaf 9 uur. Dat geldt voor het hele land met uitzondering van de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen, hiervoor geldt een meerprijs van €65,00 en een levertijd van 12 uur. 
Afleveren in weekenden en op feestdagen is uiteraard mogelijk in overleg en tegen een redelijke meerprijs van €96. 
Deze condities gelden niet voor bestellingen die met een pakketdienst kunnen worden verstuurd zoals o.a. onderdelen en onze ‘doe-het-zelf grafkist bouwpakketen’.

Telefonisch bezorging grafkist afsprekenBezorging altijd na telefonische afspraak

Al binnen een uur (tussen 08.00 en 23.00 uur) na ontvangst van de bestelling wordt er telefonisch contact opgenomen. Dan controleren wij met u de bestelling en spreken tevens het tijdstip en afleveradres met u af.
Wij garanderen dat de uitvaartkist uiterlijk op de door u aangegeven tijd wordt afgeleverd.Discrete bezorging
Wij leveren de kist af op de afgesproken tijd en locatie, dit doen wij met neutrale bestelauto’s en met discretie! Wij komen uit de branche en begrijpen de belangrijkheid van planning en waardigheid.
Let op! De chauffeur levert de uitvaartkist alleen af en zal mogelijk lichte assistentie nodig hebben om de kist uit te laden en binnen te brengen. Wij leveren standaard uitsluitend op de begane grond of via een normale personenlift op etages. Wij kunnen niet afleveren op adressen waar geen redelijke toegang is voor autoverkeer en waar trappen/verdiepingen aanwezig zijn. Wij beperken ons tot het afleveren van de kist, handelingen die aan uitvaartverzorgers zijn voorbehouden (verzorging en in de kist leggen) kunnen wij als aanvullende dienst aanbieden.

Afleveren voor thuisopbaring
Is een overlijden aanstaande of wordt er gekozen voor een thuisopbaring dan leveren wij de uitvaartkist op een woonadres af. Uitvaartverzorgers hebben de voorkeur om opbaren in een bed met koelplaat te doen, de uitvaartkist is dan vaak pas de dag voor de uitvaart benodigd. Dus tijd voldoende om die te bestellen en te laten bezorgen. U kunt op ons vertrouwen, uiteraard begrijpen wij hoe kritisch die aflevering is.

Afleveren bij een uitvaartverzorger of crematorium
Natuurlijk leveren wij uw bestelde kist ook af bij een rouwcentrum van uw keuze. Het spreekt voor zich dat veel traditionele begrafenisondernemers u graag zelf een kist verkopen, en dat sterk zullen motiveren. Veel moderne uitvaartverzorgers staan hier gelukkig al veel opener en positiever in en helpen vaak graag bij het uitkiezen en elders bestellen van een kist, ook online.
Kiest u voor Uitvaartkist-Online dan kan u in veel gevallen geld besparen, en krijgt u een eerlijke massief houten kist geleverd met persoonlijke zorg.
U kunt erop vertrouwen dat wij uw kist keurig afleveren en dat uw uitvaartverzorger die tijdig zal ontvangen en gebruiken.

Zelf ophalen kan ook
Heeft het uw voorkeur om echt alles zelf te regelen dan kan de complete kist ook worden opgehaald in ons depot bij Apeldoorn. Er is dan een minderprijs van toepassing en de kist kan na betaling bij ons worden opgehaald, ook binnen 12 uur!
Bestellingen kunnen ook worden opgehaald, er zal dan een minderprijs van € 39 worden berekend (niet van toepassing op 'in een doos' artikelen zoals CHISTANN. Het is noodzakelijk dat er eerst even contact wordt opgenomen via 085-0021520 over het tijdstip van afhalen. Dit kan in de regel op werkdagen tijdens kantooruren, of in overleg buiten deze tijden.