Aflevering binnen 12 uur op alle dagen van de week. Gratis op werkdagen en tegen kleine meerprijs op feestdagen en in het weekend.

 


Een grafkist zelf uitkiezen, kopen en binnen 12 uur discreet laten bezorgen!

Zelf een uitvaartkist online bestellen en laten bezorgen is zeker niet vreemd! Door zelf een kist in onze webwinkel uit te kiezen en die snel en discreet zonder extra kosten te laten bezorgen bespaart u al gauw honderden euro’s!  U kunt op ons rekenen, bij ons geldt 'afspraak is afspraak’. 

Gratis op werkdagen in centraal Nederland
Wij leveren de bestelde grafkist in overleg met u af. Meestal al dezelfde dag tot 8 uur s’ avonds, of de volgende ochtend vanaf 9 uur op werkdagen. Dat geldt voor het hele land met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren, N & Z Beveland en Zuid Limburg (ten zuiden van Roermond), hiervoor geldt een meerprijs van €45,00 en een levertijd van maximaal twee dagen. 
Afleveren in weekenden en op feestdagen is uiteraard mogelijk tegen een redelijke meerprijs van €87,50. 
Deze condities gelden niet voor bestellingen die per TNT Post kunnen worden verstuurd zoals o.a. onderdelen en onze ‘doe-het-zelf grafkist bouwpakketen’.

Telefonisch bezorging grafkist afspreken


Bezorging na telefonische afspraak

Al binnen een uur na ontvangst van de bestelling wordt er telefonisch contact opgenomen. Dan controleren wij met u de bestelling en spreken tevens het tijdstip en afleveradres met u af.
Wij garanderen dat de uitvaartkist uiterlijk op de door u aangegeven tijd wordt afgeleverd.
Wij bellen altijd eerst op, ook bij grafkist bestellingen die per TNT post worden verstuurd. Discrete bezorging
Wij leveren de kist af op de afgesproken tijd en locatie, dit doen wij met neutrale auto’s en met discretie! Wij komen uit de branche en begrijpen de belangrijkheid van planning en waardigheid, onze medewerkers zijn voorbereid op de situatie bij een aflevering en zullen discreet en met respect voor uw omgeving uw bestelde uitvaartkist afleveren, bij u thuis of elders. 
Let op! De chauffeur levert de uitvaartkist alleen af en zal mogelijk lichte assistentie nodig hebben om de kist uit te laden en binnen te brengen. Wij leveren standaard uitsluitend op de begane grond of via een normale personenlift op etages. Wij kunnen niet afleveren op adressen waar geen redelijke toegang is voor autoverkeer en waar trappen/verdiepingen aanwezig zijn. Wij beperken ons tot het afleveren van de kist en kunnen niet assisteren met handelingen die aan uitvaartverzorgers zijn voorbehouden.

Afleveren voor thuisopbaring
Is een overlijden aanstaande of wordt er gekozen voor een thuisopbaring dan leveren wij de uitvaartkist op een woonadres af. Uitvaartverzorgers hebben de voorkeur om opbaren in een bed met koelplaat te doen, de uitvaartkist is dan vaak pas de dag voor de uitvaart benodigd. Dus tijd voldoende om die te bestellen en te laten bezorgen. U kunt op ons vertrouwen, uiteraard begrijpen wij hoe kritisch die aflevering is.

Afleveren bij een uitvaartverzorger of crematorium
Natuurlijk leveren wij uw bestelde kist ook af bij een rouwcentrum van uw keuze. Het spreekt voor zich dat veel traditionele begrafenisondernemers u graag zelf een kist verkopen, en dat sterk zullen motiveren. Veel moderne uitvaartverzorgers staan hier gelukkig al veel opener en positiever in en helpen vaak graag bij het uitkiezen en elders bestellen van een kist, ook online.
Kiest u voor Uitvaartkist-Online dan kan u in veel gevallen geld besparen, en krijgt u een eerlijke massief houten kist geleverd met persoonlijke zorg.
U kunt erop vertrouwen dat wij uw kist keurig afleveren en dat uw uitvaartverzorger die tijdig zal ontvangen en gebruiken.

Zelf ophalen kan ook
grafkist zelf ophalenHeeft het uw voorkeur om echt alles zelf te regelen dan kan de kist ook worden opgehaald in ons depot bij Apeldoorn. Er is dan een minderprijs van toepassing en de kist kan na betaling bij ons worden opgehaald, ook binnen 12 uur!
Bestellingen kunnen ook worden opgehaald, er zal dan een minderprijs van € 49 worden berekend. Het is noodzakelijk dat er eerst even contact wordt opgenomen via 085-0021520 over het tijdstip van afhalen. Dit kan in de regel op werkdagen tijdens kantooruren, of in overleg buiten deze tijden.

De bestellingen kunnen worden afgehaald op:
Bedrijfspand met ondermeer Uitvaartkist-Online op de Radeweg 19, 8171 MD te Vaassen (ca. 15 kilometer ten Noorden van Apeldoorn).

Locatie UKO bij Apeldoorn