Een verzameling van referenties via WebwinkelKeur


Wij hechten zeer veel waarde aan een betrouwbare en goede service. Daar willen wij ons in positieve zin in blijven onderscheiden. Veel mensen voelen nog een drempel bij het zelf regelen of aanschaffen van producten voor een uitvaart in de familie. Ervaringen van anderen zijn erg behulpzaam bij die belangrijke keuzes.

Via de onafhankelijke stichting webwinkelkeur wordt klanten van Uitvaartkist-Online.nl ook de gelegenheid geboden om hun ervaringen te delen. Een aantal klanten hebben dat zonder schroom gedaan! Via de website van webwinkelkeur kunnen deze beoordelingen ook worden ingezien.
Klik hier of op het logo om naar die pagina op webwinkelkeur te gaanOnderstaand een paar reacties die eventuele schroom kunnen verminderen:


"Uitstekende digitale EN persoonlijke afwikkeling van de bestelling. De juiste kwaliteit kist, zoals beschreven en op de juiste tijd persoonlijk afgeleverd. Het is voor ons gezin een waardevolle bijdrage geweest zelf de uitvaart te regelen en te kunnen rekenen op de accurate levering en zorgvuldige dienstverlening met nazorg van Uitvaartkist online. Van harte aanbevolen". Maarten-Oosterbeek april 2015
----

"De kist die wij besteld hadden is netjes afgeleverd op het opgegeven adres op het juiste tijdstip. Wij zijn zeer tevreden over de service en de klantvriendelijkheid. Ook wanneer wij in het weekend 's avonds diverse keren telefonisch contact hadden werden wij vriendelijk geholpen".
A. van den Worm
----

"Vanwege de kerstdagen was het niet mogelijk om via de site te bestellen, echter via het vermelde telefoonnummer was het bedrijf bereikbaar. we zijn uiterst zorgvuldig geholpen en de bestelling en levering gingen in goed overleg. Product voldeed aan onze wensen".
Rita
---

"Ik weet nog dat ik donderdag tegen de avond de kist bestelde en dat de betaling via internet niet lukte. Ik belde op en kreeg meteen te horen dat ik ook contant af mocht rekenen bij bezorging. De volgende dag werd ik netjes opgebeld hoe laat de bezorging zou zijn. Op het afgesproken tijdstip stond er een nette dame aan de deur die de kist kwam bezorgen en ons meteen condoleerde met het verlies.
Een hele nette kist en precies zoals op de site te zien was. We rekende contant af, dat was geen probleem. Al met al een zeer correcte manier van optreden en klanten benaderen. Een dikke pluim voor Uitvaartkist-Online. Ik heb nu ervaren wat het betekent om alles zelf te regelen en ben van plan om dit ook aan andere mensen te adviseren. Goed voor de rouwverwerking en ook een stuk goedkoper dan bij een uitvaartondernemer. Helaas weten maar zeer weinig mensen dat je niet verplicht bent om een uitvaartondernemer in de arm te nemen. Ik hoop oprecht dat deze beoordeling meer klanten trekt.
Ik heb in ieder geval al verschillende mensen verteld over Uitvaartkist-Online".
Marion Bruurs
---

"Fijn en goed geholpen. Bezorging was ook zeer gepast". Sjaak
---

"Buitengewoon fijne en goede service. Ik heb de mooie massieve kist 's nachts besteld. De volgende morgen werd ik om 9 uur gebeld over het afleveren en om 13 uur hadden wij em in huis. Prima service. In overleg hebben wij de bekleding nog gewijzigd. Prijs scheelde de helft met de Uitvaartverzorging!  Heel blij mee!" Sandra Schippers
---

"Geweldige mogelijkheid om zelf je uitvaart te regelen met Uitvaartkist Online. Het leek me spannend of dit zou lukken, maar er werd meteen gebeld en meegeleefd en de persoonlijke zorg was onverwacht groots! Ook de afhandeling was passend!  Hartelijk dank!" Anna de Vries

Via email ontvangen:
"Jullie kist is helemaal goed gevallen bij de familie".  Uitvaartverzorger uit Amsterdam