Onze grafkisten


Bijzondere eco-grafkisten


Uitvaartkisten van ecologisch naaldhout, zacht en natuurlijk

Uitvaartkist-Online levert ecologische grafkisten, vervaardigd uit massief Europees grenen (Pinus Sylvestris). Het hout is onbehandeld en voelt zacht en natuurlijk aan. Alle modellen zijn handmatig afgewerkt, en hebben de charme van een natuurlijke houttekening.
Spaanplaat en chemisch gebonden producten vindt u niet in ons assortiment. Uitvaartkist-Online levert alleen verantwoorde, duurzame producten. Dus met respect voor milieu zowel bij begrafenis als crematie. Het Europese naaldhout is verantwoord gekapt in de buurt van de timmerwerkplaatsen en heeft uiteraard het FSC certificaat (klik op het fsc logo voor het certificaat).

Grafkisten tegen eerlijke prijzen

Onze kwaliteits-grafkisten zijn verrassend scherp geprijsd. De prijs is slechts opgebouwd uit de inkoopprijs, bedrijfskosten en een bescheiden bedrag voor bezorging. Daardoor kunnen we de prijzen zeer laag houden.


Grafkistbinnenbekleding

Onze kisten worden standaard bekleed met 100% katoen. Zachte bekleding die past bij het natuurlijke karakter van de kist.
Let op: u kunt ook kiezen voor een onbeklede kist. Bijvoorbeeld als er sprake is van een ‘gesloten kist’, of als er geen opbaring is. Als optie kan alsnog worden gekozen voor een set binnenbekleding of lijkwade. Deze kan eenvoudig in de kist worden gelegd. Hierbij is geen gereedschap nodig.