goedkope budget grafkisten van hout


Een grafkist voor elk budget maar wel met een hoge kwaliteit en eerste klas service.


Een begrafenis of crematie is een kostbare aangelegenheid. Uiteraard is niets goed genoeg voor onze dierbare overledene maar de rekening moet wel betaald worden.

Een grafkist kost normaal gesproken gauw tussen de 600 en 1500 euro, maar dat kan aanzienlijk goedkoper. Door zelf een budget uitvaartkist online te kopen kan er al veel geld worden uitgespaard. Bij ons koopt u al een houten grafkist voor 339 euro!

Onze CHISTANN, de moderne eco design uitvaartkist voor minder dan 300 euro!

Of een grafkist die je snel en makkelijk zelf in elkaar kan zetten. Gemaakt van licht verantwoord eco-multiplex en geleverd in een compacte doos. De CHISTANN een soort 'IKEA uitvaartkist' met een moderne uitstraling en thuisbezorgd voor maar €339. Geen verborgen kosten en een verkoper aan de lijn die u probeert een duurdere kist of een 'goedkope uitvaart' te verkopen (want dat is het idee achter het aanbieden van een grafkist van maar tweehonderd negenenzestig euro).

In elkaar zetten van de 'grafkist in een doos' is eenvoudig en kan binnen een half uurtje worden gedaan, zonder gereedschap, lijm en klusvaardigheden.
Kijk maar even op de onderstaande video:

De CHISTANN IKEA-kist is op voorraad en wordt snel bezorgd.

Wordt er gekozen voor een budget grafkist dan wordt nog meer geld bespaard. Een budget grafkist heeft dezelfde kwaliteit maar is vaak eenvoudiger uitgevoerd. In ons geval betekent dat nog steeds massief grenen, maar van een standaard kwaliteit. De basis budget grafkisten hebben standaard geen extra handgrepen en kistbekleding. Die kunnen uiteraard wel optioneel besteld worden.