Uitvaartkist Online al sinds 2013!


Uitvaartkist-Online: grafkist voor eerlijke prijzen


Online webshop grafkisten

Uitvaartkist-Online is in 2013 gestart met als doel online kwaliteits houten grafkisten te leveren. Voor uitvaartverzorger en particulier.
Online, dus snel, veilig en goedkoop. Eén van de partners is zelf uitvaartverzorger en bekend met de gebruiken en procedures rondom een uitvaart. Al onze uitvaartkisten zijn geschikt voor crematie en begrafenis, tenzij anders vermeld.

Grafkisten tegen eerlijke prijzen voor iedereen!

Wij leveren onze grafkisten aan particulieren en via een aantal uitvaartverzorgers. Het is ons streven om een eerlijk product voor een eerlijke prijs te leveren. De houten grafkisten zijn afgemonteerd en gereed voor gebruik tenzij anders vermeld. De bezorging is in de prijs inbegrepen (meer info over bezorgen van grafkisten via deze link).
Wilt u dat uw uitvaartverzorger de kist voor u bestelt, dat kan uiteraard. Uw uitvaartverzorger kan contact met ons opnemen of de bestelling voor u plaatsen.

Kwaliteits uitvaartkisten

Alle grafkisten van Uitvaartkist-Online zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze worden in Europa vervaardigd van verantwoord Europees hout. Ook de binnenbekleding is 100% natuurlijk. Er wordt alleen katoen gebruikt. 

Levering grafkisten binnen 6 uur gratis

Alle grafkisten en accessoires worden geleverd via de webshop. Er is één centraal magazijn bij Apeldoorn en geen showroom. Zo houden we de kosten laag. Bij iedere bestelling nemen wij telefonisch contact met u op voor overleg. Na veilig online betalen wordt de grafkist discreet bezorgd op het gewenste adres, of u kunt de uitvaartkist zelf ophalen en nog meer kosten besparen.

Bedrijfsgegevens

Uitvaartkist-Online is een handelsnaam van Coffin in a Box Company B.V.
Kamer van Koophandel 66954045, BTW nummer NL856768029B01, Bankrekening NL84TRIO0338400001

Contact met Uitvaartkist-Online

Wij zijn bereikbaar via deze website, email en telefoon:
via contact.
055-5690226
Ons magazijn: (geen bezoekadres of showroom):
Radeweg 19
8171 MD, Vaassen