Onze grafkisten


Bijzondere eco-grafkisten


Milieuvriendelijke uitvaartkisten van verantwoord hout, zacht en natuurlijk

Uitvaartkist-Online levert uitsluitend milieuvriendelijke grafkisten, vervaardigd uit massief Europees grenen, eiken of populierenhout. Al het hout is onbehandeld en voelt zacht en natuurlijk aan. Alle modellen zijn handmatig afgewerkt, en hebben de charme van een natuurlijke houttekening.
Spaanplaat en kartonnen grafkisten vindt u niet in ons assortiment. Uitvaartkist-Online levert alleen verantwoorde, duurzame producten. Dus met respect voor milieu zowel bij begrafenis als crematie. Het hout is verantwoord gekapt in de buurt van de timmerwerkplaatsen.

Met de nieuwe CHISTANN doe-het-zelf grafkist voegen we zelfs nog een eco-aspect toe. Deze kisten zijn vlak verpakt en besparen zo 80% op transportvolume. We kunnen dus 5 grafkistpakketten vervoeren waar anders maar 1 doodskist kan worden vervoerd! Dus een aanzienlijke besparing op uitstoot en brandstofverbruik.
De CHISTANN uitvaartkist wordt uiteindelijk als compact postpakket geleverd (met hetzelfde busje van PostNL waarmee de pakketjes van Bol.com komen) en is net als een eenvoudig Ikea-kastje snel en gemakkelijk in elkaar te zetten.
Een echte eco-grafkist voor crematie en begraving voor minder dan 350 euro thuisbezorgd.
Grafkisten tegen eerlijke prijzen

Onze kwaliteits-grafkisten zijn verrassend scherp geprijsd. De prijs is slechts opgebouwd uit de inkoopprijs, bedrijfskosten en een bescheiden bedrag voor bezorging. Daardoor kunnen we de prijzen zeer laag houden.


Grafkist-binnenbekleding

Onze kisten worden standaard bekleed met 100% ongebleekt katoen. Zachte bekleding die past bij het natuurlijke karakter van de kist.