Leveringen en retourneren


Grafkist online kopen en gratis laten bezorgen

 

Grafkist Online telefonisch bestellenEen grafkist is geen dagelijkse aankoop. Daarom zullen wij altijd contact met u opnemen. Zo snel mogelijk. Vul bij uw bestelling dus altijd het juiste telefoonnummer in. Indien mogelijk verwerken wij uw bestelling nog dezelfde dag.

Bezorgen van uw uitvaartkist binnen 6 uur op werkdagen

Na telefonisch overleg bezorgen wij uw bestelling op het afgesproken tijdstip en adres. Uw bestelling wordt persoonlijk door ons afgeleverd. 

Op werkdagen leveren wij gratis binnen 6 uur af tussen 09.00 en 17.00 uur. Daarbuiten wordt een meerprijs berekend (op werkdagen tussen 17.00 en 09.00 uur s'ochtends en voor weekend- en feestdagen binnen 24 uur) voor een meerprijs van €96,00. Er geldt ook een toeslag voor afleveringen op de Waddeneilanden en  Zeeuws-Vlaanderen van €65 (excl. eventuele kosten voor veerdiensten en tol).

Let op! 
Wij leveren standaard uitsluitend op de begane grond of via een normale personenlift op etages. Wij kunnen niet afleveren op adressen waar geen redelijke toegang is voor autoverkeer en waar trappen/verdiepingen aanwezig zijn. De chauffeur heeft lichte assistentie nodig bij het aanleveren.

Afhalen van grafkisten bij ons magazijn

Zelf een doodskist ophalenBestellingen kunnen ook worden afgehaald. Ook dan zullen wij contact met u opnemen voor een afspraak. 
De bestellingen kunnen worden afgehaald op het adres onderaan deze pagina.
 

 Annuleren en Retourneren


Annuleren van een bestelling

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u de kist bij bezorging te weigeren. Indien Uitvaartkist-Online reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).


Retourneren van een grafkist of urn

U heeft het recht (herroepingsrecht) om binnen 14 werkdagen zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Bij diverse producten hebben wij aangegeven dat het herroepingsrecht niet van toepassing is. Uitzonderingen gelden ook voor speciaal samengestelde producten of producten die door hun aard en toepassing niet meer kunnen worden geretourneerd of hergebruikt. Zie voor meer informatie artikel 6 en 8 van onze algemene voorwaarden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Uitvaartkist-Online zal de gehele aankoopsom, exclusief de berekende transportkosten aan u terugstorten. De transportkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.
Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Uitvaartkist-Online kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Uitvaartkist-Online heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 30 dagen aan u terugbetaald.

Afhaal en Retouradres:
Magazijn Uitvaartkist-Online.nl
Radeweg 19, 8171MD Vaassen