wat is de goedkoopste grafkist?


Onder de 300 euro voor een eco-grafkist!
Wij Nederlanders zijn inventief als het gaat om het vinden van de goedkoopste grafkist en daar is niks mis mee!

Maar we moeten wel 'appels met appels' blijven vergeleken? 
Om een goed en eerlijk vergelijk te maken moeten dezelfde producten met elkaar worden vergeleken. Zo kan een goedkope spaanplaten en met printfolie beplakte grafkist en synthetische bekleding niet worden vergeleken met een houten eco-grafkist. Dat is een wezenlijk andere kwaliteit.

Wij bieden bijvoorbeeld een populieren grafkist met natuurkatoenen kistbekleding, de ECOTANN al voor 298 euro inclusief bezorgen binnen 6 uur. Dat is iets meer dan bijvoorbeeld de goedkoopste grafkist van milieu-onvriendelijk spaanplaat met eikenprintfolie en glimmende synthetische satijnen bekleding, maar dan heb je wel een milieu verantwoord product dat eigentijds is en een authentieke uitstraling heeft.

Of een CHISTANN, de moderne design eco-uitvaartkist voor minder dan 250 euro

En die kan ook nog eens worden besteld met een mooie thema foto of eigen aangeleverde afbeelding.

Gemaakt van licht verantwoord eco-multiplex en geleverd in een compacte doos. Winnaar van de Final Footprint Challenge (initiatief en vakjury van Dela, Yarden en stichting GreenLeave). De CHISTANN een soort 'IKEA uitvaartkist' met een moderne uitstraling en thuisbezorgd voor maar €246.

Geen verborgen kosten en een verkoper aan de lijn die u probeert een duurdere kist of een 'goedkope uitvaart' te verkopen (want dat is het idee achter het aanbieden van een grafkist van maar tweehonderd negenenveertig euro).

In elkaar zetten van de 'grafkist in een doos' is eenvoudig en kan binnen een half uurtje worden gedaan, zonder gereedschap, lijm en klusvaardigheden.
Kijk maar even op de onderstaande video:

De CHISTANN IKEA-kist is op voorraad en wordt snel bezorgd.


U als consument bepaalt uiteindelijk wat u de goedkoopste grafkist vindt.