grafkist prijzen en bijkomende kosten


De prijs van een grafkist hangt heel erg af van het model en wie de kist levert! 

Wordt de grafkist op een traditionele manier verkocht als onderdeel van de totale begrafenis dan is de prijs in de meeste gevallen het hoogst. Naast de kosten voor de grafkist zelf worden er vaak ook nog extra kosten gerekend voor het transporteren van de fabrikant of zijn depot naar de begrafenisondernemer, deze kosten worden doorberekent onder de noemer 'overbrengkosten'.

Er is uiteraard keuze in modellen en uitvoeringen van grafkisten. De meest verkochte grafkist in Nederland is een spaanplaat kist afgewerkt met houtfineer of een bedrukte folie. Deze kisten kosten via de traditionele manier tussen de 400 en 600 EURO, maar worden via het internet al onder de 300 EURO inclusief btw en aflevering verkocht!

Bij ons koopt u al een moderne houten uitvaartkist voor 246 euro, discreet geleverd in een doos.Een populieren eco-uitvaartkist is leverbaar vanaf 298 euro, inclusief bekleding en bezorging binnen 6 uur!Allure basic grafkist vanaf 299 euro

Massief houten grafkisten, in de Nederland vaak eiken, worden vaak gekozen als het een begrafenis betreft. Kosten van dergelijke traditionele grafkisten variëren tussen de 950 en 1400 EURO. Via het internet zijn dergelijke grafkisten al vanaf 800 leverbaar.

De eco grafkist is de laatste tijd steeds meer gevraagd. Een eerlijke ongelakte kist van populieren- of naaldhout. Deze kisten kosten normaal gesproken tussen de 700 en 1000 euro. Wij bieden al een echte eco grafkist vanaf 298 euro!