Een vlak verpakte zelfbouwkist in 20 minuten gebruiksklaar


Zelf gemakkelijk en snel een degelijke grafkist maken?


Samen in elkaar zetten zonder speciaal gereedschap of lijm ...

een volwaardige eco-grafkist, voordelig en verantwoord

... en daarna bijvoorbeeld samen beschilderen!

Een moderne Nederlandse milieuvriendelijke uitvaartkist om samen in elkaar te zetten. Samen de kist voor een geliefde afmaken. Een mooie manier om het verlies te helpen accepteren en de kist een persoonlijk karakter te geven voor een afscheid.

De CHISTANN is ontworpen om vlak verpakt in een compacte doos te verzenden, goedkoop en snel met PostNL of DPD. In een minuut of 20 gebruiksklaar zonder gereedschap of lijm met als resultaat een volwaardige en stevige uitvaartkist. En uiteraard veilig voor het dragen tot een gewicht van 120 kilo.

Modern design, met rechte zijkanten en vlak gedeeld opbaardeksel. Strakke handgrepen, vierkante sluitschroeven en katoenen kistbekleding. Ideaal als basis om deze grafkist samen te beschilderen en nog persoonlijker te maken.
Deze eco-grafkist is gemaakt van onbehandeld licht multiplex, sterk en met een zachte natuurlijke uitstraling. Zeer geschikt voor het beschilderen of versieren van de grafkist. Geschikt voor begraving en crematie. Inmiddels zijn er al vele honderden CHISTANN's gebruikt in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Ierland, Amerika, Canada en zelfs naar Australië!


Voor een persoonlijk afscheid ...

Samen maken, samen beschilderen of beplakken.