Wat zijn de kosten van een grafkist? Een echt houten uitvaartkist al vanaf 399 euro incl. aflevering!


De prijs van een echte houten grafkist online vanaf 399 euro inclusief bezorging en btw!


Via een begrafenisondernemer vaak vanaf 600 euro + kosten voor leveren

Wordt de grafkist op een traditionele manier verkocht als onderdeel van de totale begrafenis dan is de prijs in de meeste gevallen het hoogst. Naast de kosten voor de grafkist zelf worden er vaak ook nog extra kosten gerekend voor het transporteren van de fabrikant of zijn depot naar de begrafenisondernemer, deze kosten worden doorberekent onder de noemer 'overbrengkosten'.
Er is uiteraard keuze in modellen en uitvoeringen van grafkisten. De meest verkochte grafkist in Nederland is een spaanplaat kist afgewerkt met bedrukte papierfolie en synthetische glansstof als bekleding. Deze kisten kosten via de traditionele manier vaak tussen de 400 en 600 EURO, maar worden via het internet al ruim onder de 300 EURO inclusief btw en aflevering verkocht!

Kwaliteits grafkisten van echt hout bezorgd bij particulier of uitvaartverzorger.

Allure grenen houten grafkistMaar er is een uitstekend alternatief voor die standaard goedkope grafkist van spaanplaat. Wij bieden een moderne grafkist gemaakt van echt massief grenen en eco katoenen interieur al vanaf 399 euro!
Dus een eco-uitvaartkist van FSC hout en natuurlijke uitstraling gratis bezorgd al vanaf 399 euro.
Kisten van die kwaliteit en materiaal kosten bij uitvaartondernemers al gauw vanaf de 600 euro.

In onze grafkistenwebshop kunt u al een mooie houten eco uitvaartkist bestellen vanaf driehonderd euro inclusief aflevering.
Keuze uit een standaard trapeziumkist of mooie design-grafkisten. En sinds 2017 hebben we ook een eco-design grafkist voor 269 euro, die wordt in een compacte doos als pakket geleverd en is snel en eenvoudig in elkaar te zetten.


De eco-grafkist is de laatste tijd steeds meer gevraagd.

Een eerlijke ongelakte kist van populieren- of naaldhout. Deze kisten kosten normaal gesproken tussen de 600 en 1000 euro.
Wij bieden al een echte eco grafkist vanaf 399 euro inclusief bezorging!