Moderne eco-uitvaartkisten inclusief aflevering


Een grafkist online kopen en snel thuis laten bezorgen al vanaf 339 euro!

Keuze uit mooie duurzaam gemaakte uitvaartkisten geaccepteerd door alle crematoria en begraafplaatsen.
Wij leveren al sinds 2012 kwaliteits-doodskisten voor een eerlijke prijs. Online besteld en op werkdagen binnen 6 uur thuisbezorgd of bij uitvaartcentrum.
Uitvaartkisten met de zelfde specificaties en kwaliteit als aangeboden door uitvaartondernemers, maar voor een eerlijke & scherpe prijs.

Moderne populieren grafkisten binnen 6 uur geleverd

Wij leveren al een moderne standaard massief populieren grafkist voor 629 euro.
Voor families die graag zelf een kist maken of die samen in elkaar willen zetten bieden wij de CHISTANN DHZ grafkist voor 329 euro.

Massief naaldhout eco-kisten

Wij bieden ook mooie duurzame uitvaartkisten van vuren- en grenenhout. De ECOPINE is een vuren grafkist voor 359 euro inclusief bezorging.
Alle prijzen inclusief BTW en standaard aflevering binnen 6 uur op werkdagen (of binnen 4 uur 24/7 voor een meerprijs van 96 euro bij gebruiksklare kisten).

Niemand is verplicht om een uitvaartkist bij een uitvaartondernemer te kopen. Je mag en kan een grafkist zelf uitkiezen en kopen waar je zelf wilt en bepalen waar die wordt afgeleverd. Afleveren doen wij uiteraard uiterst discreet bij u thuis of bij een uitvaartcentrum. Weten hoe dit in de praktijk werkt?
Lees dan meer over hoe dit zelf te doen >