Wat kost van een grafkist? Een moderne eco-uitvaartkist al onder 300 euro incl. aflevering!

 

De prijs van een echte eco-grafkist online minder dan 300 euro inclusief bezorging! 


Kiezen voor een houten eco-kist, voor iedereen betaalbaar.

Er is uiteraard keuze in modellen en uitvoeringen van grafkisten. De meest geleverde doodskist in Nederland is een (milieu-onvriendelijke) spaanplaat kist afgewerkt met eiken-look bedrukte folie en synthetische glansstof als bekleding. Deze verzekerings-kisten kosten via de traditionele manier vaak vanaf 400 euro!
Een dergelijke kist is qua milieu-vriendelijkheid natuurlijk niet te vergelijken met onze eco-kisten van hout met strakke katoenen kistbekleding.

Zelf een uitvaartkist kopen is voordeliger en makkelijker dan je denkt. Uiteraard kan en mag dat gewoon, u bent de klant!

Niemand is verplicht om een uitvaartkist bij een uitvaartondernemer te kopen. Je mag en kan een grafkist zelf uitkiezen en kopen waar je zelf wilt en bepalen waar die wordt afgeleverd. Afleveren doen wij uiteraard uiterst discreet bij u thuis of bij een uitvaartcentrum.
Weten hoe dit in de praktijk werkt? Lees dan meer over hoe dit zelf te doen >

 

De moderne eco-uitvaartkist, ook leverbaar met een mooie thema-print!

Bijvoorbeeld de CHISTANN, inmiddels een populaire uitvaartkist waar er al honderden van zijn geleverd, modern en verantwoord. Gemaakt van licht onbehandeld verantwoord multiplex en geleverd als zelfbouwpakket in een compacte doos voor maar minder dan 250 euro.
De CHISTANN een soort 'IKEA uitvaartkist' met een moderne uitstraling wordt als pakket discreet thuisbezorgd voor maar €246.
Een natuurlijke uitstraling en compleet geleverd met ongebleekt katoenen kistbekleding en 6 handgrepen. Zeer geschikt voor het samen beschilderen of versieren.
In elkaar zetten is heel eenvoudig en kan binnen een half uurtje worden gedaan zonder gereedschap en lijm.

Kijk maar even op de onderstaande video:

De CHISTANN DHZ IKEA-kist is op voorraad en wordt binnen 1 of 2 dagen thuisbezorgd met PostNL of GLS.


Gebruiksklare grafkisten van echt hout bezorgd bij particulier of uitvaartverzorger.

Allure grenen houten grafkist

Wij bieden uiteraard ook een moderne massief houten grafkist, de PEPPEL gemaakt van mooi onbehandeld populieren en natuurkatoenen interieur al vanaf 398 euro! Dus een eco-uitvaartkist van gecertificeerd hout en natuurlijke uitstraling gratis bezorgd al vanaf 398 euro.

In onze grafkistenwebshophttps://www.uitvaartkist-online.nl/producten/ kunt u kiezen uit diverse modellen doodskisten van grenen, eiken of populierenhout.

 


De eco-grafkist is de laatste tijd steeds meer gevraagd. Spaanplaat verkopen wij niet!

Een eerlijke ongelakte kist van massief hout. Deze kisten kosten normaal gesproken tussen de 600 en 1000 euro.

Wij bieden al een echte complete gemonteerde eco grafkist vanaf 298 euro inclusief bezorging!