Eenvoudig zelf een volwaardige grafkist maken


Zelf een grafkist maken met een bouwpakket of losse onderdelen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het zelf maken van een doodskist.
Let wel op de richtlijnen en juiste maximale afmetingen, vooral als het gaat om een crematie!

DHZ grafkist bouwpakketEr zijn diverse tekeningen en zelfs complete grafkistbouwpakketten voor het zelf maken van een houten grafkist.
Dat kan van gewoon hout, hechthout of steigerhout naar eigen smaak.

Of met een compleet grafkist-pakket welke eenvoudig in een half uurtje in elkaar gezet kan worden met de unieke CHISTANN, een volwaardige eco-grafkist in een postpakket.
Een perfecte basis voor het beschilderen of versieren van de doodskist.
Waar veel doe-het-zelvers tegen aan lopen is de afwerking. Passende handgrepen en sluitschroeven voor een grafkist of nette kistbekleding is vaak wat lastiger. Die producten kunnen ook via onze webwinkel worden gekocht. Wij bieden houten handgrepen en een complete set katoenen grafkistbekleding.

Maar het kan veel makkelijker als er wordt gekozen voor een zelfbouwkist, een doe-het-zelf grafkistbouwpakket. Wij leveren de CHISTANN DHZ-grafkist.
De vlak verpakte set bestaat uit hechthout delen die zonder schroeven en lijm in elkaar gezet kunnen worden. 

De CHISTANN eco design grafkist is geschikt voor crematie en begraving en is snel leverbaar, te bestellen voor maar €379 via onze webwinkel.

 Uiteraard kan ook worden gekozen voor een complete massief houten grafkist vanaf 349 euro inclusief bezorging binnen 6 uur op werkdagen.

DHZ grafkist bouwpakket