Gratis bezorging met PostNL of DPD in Nederland en België


Alles over verzenden en afleveren van onze DHZ producten

Snelheid en betrouwbaarheid staat voor ons altijd voorop!
Wij begrijpen als geen ander dat onze producten nodig zijn op hele korte termijn en dat u op ons moet kunnen vertrouwen. Daar zijn wij op ingericht en daar doen wij onze uiterste best voor.
Als iets niet kan, of als een levertijd te kritisch is zullen we dat bespreken en u adviseren eventueel alternatieven te overwegen.
Uw afscheid mag niet in gevaar komen!


Verzending in een doos

De CHISTANN DHZ uitvaartkist of de HYLLBAR DHZ opbaarplank en aanverwante DHZ-producten zijn bij ons op voorraad en worden nog dezelfde werkdag verwerkt en verzonden, mits de order door ons is ontvangen (betaald en bevestigd), voor 15.00 uur die dag.

De producten zijn zorgvuldig gecontroleerd en goed ingepakt. Toch adviseren wij om bij ontvangst de doos, en bij voorkeur ook de inhoud te controleren op eventuele beschadigingen.
Wij willen helpen dat de planning van een afscheid goed verloopt!


Gratis levering in Nederland (1-2 werkdagen) en België (2-3 werkdagen)

Al onze producten worden kosteloos naar elk adres in Nederland of België verstuurd. Wij maken gebruik van PostNL of DPD welke uw zending volgens onderstaand schema bij u aflevert. U krijgt van ons een tracking-nummer om de zending te volgen of eventueel de afleverdag en tijd met respectievelijk PostNL of DPD aan te passen.

Zodra de zending door de pakketdienst is verwerkt zijn wij afhankelijk van die dienstverlener. In 90% van de gevallen leveren zij de volgende werkdag af (België 2 werkdagen), in uitzonderlijke gevallen 1 dag later. Let wel, wij zijn niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor het onverhoopt zoekraken of een vertraagde levering door derden (PostNL of DPD).
Uiteraard zullen wij wel alles doen om U in geval van calamiteiten te helpen.


Vragen of overleggen? Bel ons dan gerust +31 (0) 55 5690226 of email ons.

 

Vragen of assistentie bij een aflevering >

Bel ons op +31(0)55-5690226