Eco-grafkisten met een eigentijds design

Er zijn gelukkig moderne alternatieven voor de saaie en gedateerde eiken(look) grafkist die door verzekeraars wordt geleverd. Of als u niet extra wil betalen voor de goedkoopste grafkist geboden door de uitvaartondernemer.

Maar voor het bedrag dat de uitvaartondernemer vraagt voor de standaard spaanplaten beplakte grafkist (tussen de 4- en 500 euro) kan er bij Uitvaartkist-Online een moderne design grafkist worden gekozen. Maar dan van duurzame en verantwoorde materialen. Alleen eco-grafkisten.

De CHISTANN is een Dutch Design eco-grafkist die al voor 289 euro thuis wordt bezorgd. Een hele strakke design-uitvaartkist van licht gelaagd populierenhout, bekroond met de GIO erkenning op de Dutch Design Week 2017.

De ALLURE style is een massief grenen kist, strakke lijnen maar toch vertrouwd. Een typische moderne eco-grafkist voor onder de vierhonderd vijftig euro!

Met de HYLLBAR opbaarplank kan op een veel persoonlijkere en intiemere manier afscheid genomen worden. Een moderne trend en steeds vaker verkocht met een spreken wade.

Waarom altijd een platte deksel? Dat kan toch ook mooier met een subtiel facet, 4 strakke vlakken die uitmonden in een lage punt om zo een extra dynamiek te geven aan de vorm van een grafkist. Deze deksel is leverbaar in massief grenen of eikenhout. Met bijpassende strakke lange afgeschuinde handgrepen resulteert dit in de exclusieve FAZETTA pine of FAZETTA oak. Een design grafkist respectievelijk voor 569 of 699 euro. Uniek als je dat vergelijkt met andere design grafkisten die vaak meer dan duizend euro kosten.

Of de combinatie tussen een opbaarplank en een gesloten uitvaartkist, met de VESTERBRO design grafkist van ongelakt massief populieren hout. Tijdens het opbaren een lage rand voor betere toegankelijkheid en meer zicht op de geliefde en gesloten tijdens de laatste uren van de uitvaart.