goedkope grafkist online bestellen


Het kan altijd goedkoper!
Wij Nederlanders zijn inventief als het gaat om het vinden van de goedkoopste grafkist.

Maar worden er dan wel appels met appels vergeleken?
Om een goed en eerlijk vergelijk te maken moeten dezelfde producten met elkaar worden vergeleken. Zo kan een goedkope spaanplaten en met printfolie beplakte grafkist niet worden vergeleken met een massief houten grafkist. Dat is een wezenlijk andere kwaliteit.

Wij bieden bijvoorbeeld een massief vuren grafkist met natuurkatoenen kistbekleding al voor 349 euro inclusief bezorgen. Dat is maar een paar tientjes meer dan bijvoorbeeld de goedkoopste grafkist van spaanplaat met eikenprintfolie en glimmende satijnen bekleding!

Of onze CHISTANN, de moderne eco design uitvaartkist voor minder dan 300 euro!

Gemaakt van licht verantwoord eco-multiplex en geleverd in een compacte doos. De CHISTANN een soort 'IKEA uitvaartkist' met een moderne uitstraling en thuisbezorgd voor maar €298. Geen verborgen kosten en een verkoper aan de lijn die u probeert een duurdere kist of een 'goedkope uitvaart' te verkopen (want dat is het idee achter het aanbieden van een grafkist van maar tweehonderd negenenveertig euro).

In elkaar zetten van de 'grafkist in een doos' is eenvoudig en kan binnen een half uurtje worden gedaan, zonder gereedschap, lijm en klusvaardigheden.
Kijk maar even op de onderstaande video:

De CHISTANN IKEA-kist is op voorraad en wordt snel bezorgd.